Ponudba

GART svetovanje

Vas zanima, kako v praksi uresničiti umetnost sobivanja z vrtom? Udeležite se naših seminarjev, delavnic ali naročite individualno svetovanje pri vas doma.

GART načrtovanje

Kako, kdaj in zakaj se lotiti ureditve okolice hiše z načrtom, kaj sta idejna zasnova in zasaditveni načrt? GART načrtovanje je kreativen in praktičen temelj za prenovo vašega vrt

Zakaj izbrati nas?

Pri načrtovanju in oblikovanju okolice vedno upoštevamo končno ceno investicije časa in denarja, torej koliko zmore stranka investirati na dolgi rok.

Dostopnost

Trudimo se, da smo kar se da dostopni. Pri nas boste lahko deležni tako splošnih nasvetov kot celovitega vodenja projekta. Vrsto sodelovanja izbirate sami.

Sodelovanje

Prisluhnili bomo vsem vašim željam in idejam ter skupaj izluščili najboljšo rešitev, ki jo bomo spremenili v projekt urejanja vaše okolice obravnavanega objekta

Ni neumnih vprašanj

Telefonsko ali preko emaila bomo prijazno odgovorili na vsa vaša vprašanja s področja vrtnarjenja in oblikovanja vrta, četudi bi vas morda skrbelo, da gre za “neumna” vprašanja.

Priporočila

Urejanje okolice je s pomočjo krajinske arhitektke Kristine Ravnjak vselej lahkotno in sproščeno, kot dokazujejo naslednji naročniki: