O NAS:

T_Kristina3
T_renesansa

GARTgarden zgodba

Po koncu študija krajinske arhitekture sem šla na svojo podjetniško pot. Skozi čas sem na tem področju sodelovala z različnimi ljudmi in na različnih projektih, ki so prinesli v zgodbo GARTgarden svoj košček sestavljanke. Verjamem, da si vsak človek zasluži svoj prostor pod soncem, kjer lahko v miru vrtnari in uživa na prostem. Počaščena bom, če boste skupaj z menoj odkrivali in uresničili svoje GART sanje!

Ljudem se rada predstavim kot Kristina Angelika – po poklicu krajinska arhitektka, v srcu pevka. Kristina Angelika je moje umetniško ime, ki združuje ljubezen do petja in do rastlin. Lahko vam pomagam pri vprašanju kaj in kam posaditi na vrtu ali v javnem prostoru. Znam tudi izbrati primerno pesem za vsako priložnost in jo zapeti na najbolj čuten način.

 

Po izobrazbi sem magistrica inženirka krajinske arhitekture. Do sedaj sem v vlogi samostojne podjetnice pisala članke o urejanju vrta za razne revije, delala pretežno zasaditvene pa tudi idejne načrte vrtov, izvajala lastne ideje zasaditev na terenu in o tej temi predavala na Biotehniškem centru Naklo. V letu 2021 sem sodelovala pri pripravi projektne dokumentacije za prenovo pokopališča Mirje v Mežici in pri vzpostavljanju Spominskega parka velikim ljudem slovenskega čebelarstva v Črni na Koroškem. V letu 2022 sem dobila drugo nagrado za idejno zasnovo ureditve krožišča v Pamečah. V letu 2023 smo v ekipi z Julijo Ferenc in Ano Štern pripravile idejno zasnovo Ubranega parka v Žerjavu …

 

V prihodnosti si želim iti še dlje v smislu projektnega dela urejanja tako javnega kot zasebnega odprtega prostora in splošni prepoznavnosti poklica krajinskega arhitekta oziroma vrtnega oblikovalca. Želim si, da bi vsi, ki si tega želijo, uresničili svojo umetnost sobivanja z vrtom, zato organiziram GART izobraževanja in dogodke. 

 

 

Kristina Ravnjak, mag. inž. kraj. arh.

GARTgarden VIZIJA

Vrtni prostor, zelenje okrog hiše ali pa bližnji park in rožica na okenski polici, vse to so dragoceni kotički. Vrtnarjenje nas dela boljše ljudi, saj zasaditi vrt pomeni verjeti v prihodnost. Prizadevamo si, da bi čim več ljudi imelo svoj čudoviti vrt, ki bo vsem nam v navdih za boljši jutri

7+ Let izkušenj

3D vizualizacije

Preverjene sadike

Udobje na vrtu