+386 31 369 514 - Kontaktni obrazec - Naroči ogled

Za nove GART sodelavce

Pred časom sem objavila oglas za študentsko delo, katerega namen je preveriti interes na strani študentov krajinske arhitekture in sorodnih študijev za sodelovanje pri GART projektih. Preden postaneš nov član GART ekipe, te želim preizkusiti.

Si želiš sodelovanja? Napiši prispevek za našo spletno stran.

 

Navodila:

V kolikor ni drugače dogovorjeno so prispevki, ki jih avtorji pošljejo na naš e-naslov, namenjeni objavi v GART novicah (na spletni strani in kot vsebina rednih e-sporočil tistim, ki se nanje naročijo-v pripravi). Prispevek je lahko različno dolg, priporočljiva dolžina pa je 300-400 besed ali nekje 1500-3000 znakov. Vsakemu prispevku dodajte 3, 6 ali 9 avtorskih fotografij ali skic. Avtorstvo je ob objavi vedno zapisano pod prispevkom in pri posamezni fotografiji, po dogovoru pa se lahko doda tudi linke do avtorjevih ostalih vsebin na spletu, kar je odlična priložnost za vašo promocijo.

Vsebina GART novic je skladna z letnim časom, namenjena je spodbudi bralcem, da raziskujejo naravo in predvsem svoj vrt ter se tako učijo umetnosti sobivanja z vrtom (naš slogan in poslanstvo). Gre za vsebinski marketing, ki povečuje možnost za sodelovanje v smislu nakupa naših izdelkov in storitev, ki jih razvijamo. Prispevki naj bodo zanimivi, izražena naj bo izobraževalna vloga ter vrednost izkušnje. Lahko pa tudi preprosto zapišeš, zakaj te zanima sodelovanje z GARTgarden ali zakaj si se morebiti odločil/a za študij krajinske arhitekture. Z vsebino objav krepimo kulturo vrtov na Slovenskem in morda kasneje tudi v širšem evropskem prostoru. Dolgoročno gledano potrebujemo na mesečni ravni vsaj 10 takih prispevkov, to namreč povečuje možnost za pridobitev novih kupcev in s tem tudi uresničljivih projektov na terenu. Potrebujemo tvojo pomoč.

Plačilo za napisane prispevke se ureja po dogovoru.* Pisci prispevkov brez izkušenj naj možnost priprave člankov najprej vzamejo kot odlično priložnost za nove izkušnje. Tudi sama se začela delo v svojem poklicu podobno, danes pa pišem članke za nekatere zelo vidne slovenske tiskane medije (so me povabili zraven, kar si štejem v veliko čast). Ker verjamem, da pisanje ni dovolj za preživetje povprečnega krajinskega arhitekta in drugih sodelavcev, bom izbranim posameznikom skladno z njihovo predstavitvijo (življenjepis + predstavitev izkušenj, poslan portfolio) dodelila tudi druge naloge oziroma ponudila možnost sodelovanja v obliki (plačanih) projektov. Svojo predstavitev mi pošlji na mail. Vedno sem na voljo za nove pobude in z veseljem po svojim močeh pomagam uresničiti tudi vaše ideje.

Vsak prispevek pred objavo dobro pregledam in pokomentiram, kar daje možnost za vedno boljše prispevke in dodatno pomoč ter nasvete. Odgovarjam tudi na vsa vaša vprašanja v smislu mentorstva, če bi kdo to želel. Dologoročen cilj vsakega takega sodelovanja je namreč ta, da skupaj spravim ekipo sodelavcev, ki bomo čez kako leto ali dve v podjetju redno zaposleni in dobro delali na različnih področjih (načrtovanje vrtov, izvedbe, posebne akcije, ponudba GART izdelkov, dogodkov, vzdrževanje zelenih površin, razvoj storitev in pobud za urejanje okolice...).

 

Veselo na delo!

Kristina Ravnjak, krajinska arhitektka

 

*Celotna vsebina morebitnih plačanih prispevkov (besedilo in fotografije) postane nepreklicna last start-up podjetja GARTgarden (in Kristina Ravnjak s.p.), ki se lahko uporablja tudi v druge namene (na primer: vaše fotografije z navedbo avtorstva objavim ob svojem članku v tiskani reviji, knjigi, na prezentaciji v predavanju …). Za neplačane prispevke (tiste, ki jih napiše avtor prostovoljno) pa velja, da jih lahko po dogovoru kasneje s spleta in ostalih oblik uporabe tudi umaknemo.

Najnovejše

SPREMLJAJTE NAS NA DRUŽABNIH OMREŽJIH

Osnovni podatki

Podjetje GARTgarden je registrirano kot nameravana firma (start-up podjetje).

Trenutno poslujemo kot Kristina Ravnjak s.p.

Več o podjetju...

Kontaktni podatki

+386 31 369 514

kristina.ravnjak@gmail.com

Kontaktni obrazec

Najnovejše

Družbeni mediji