+386 31 369 514 - Kontaktni obrazec - Naroči ogled

ponedeljek, 04 november 2019 09:37

Grob – svet miru in zelenja

Zakaj sadimo rastline na grobovih? Kamen, nagrobnik, upodablja trdnost in neminljivost spomina na naše umrle. A s tem, da na poslednje bivališče umrlih posadimo živo rastlino, želimo tudi na zunaj označiti, da četudi niso več med živimi, še živijo v nas, da niso mrtvi, marveč so nam samo zelo daleč.

četrtek, 04 julij 2019 19:50

Kako je bilo v Londonu?

Že dober mesec je mimo od mojega obiska Matevža v Londonu, pa se še kar kdo najde, ki me vpraša, kako je bilo. Fino. Če ne bi imela takoj po vrnitvi zagovora magistrske naloge, bi bilo verjetno še bolj sproščeno, pa vendar…

četrtek, 06 junij 2019 08:30

Idejni načrt novega vrta

Smo tik pred poletjem in skrajni čas je že, da vam ekipa GARTgarden razkrije rezultate zadnjega načrtovanja okolice hiše dvojčka v Ljubljani. Stranka je navdušena, izvedba načrtovanega pa predvidoma sledi letos jeseni.

ponedeljek, 06 maj 2019 19:41

Nov začetek

Od zadnje objave na spletni strani je minilo že kar nekaj časa. Kaj se je dogajalo vmes, na tem mestu niti ni pomembno, sporočamo pa, da je pred nami nov začetek!

petek, 04 november 2016 19:04

Veseli in ponosni

Veseli in ponosni smo, da je v ekipi strokovnjakov za lep vrt nastal tudi ta GART vrt! Oglejte si fotografije in poiščite svoj navdih!

ponedeljek, 08 avgust 2016 19:49

Iščemo ime za eko lonček

Lončki iz biopolimerov so inovativen produkt za vse eko vrtnarje, ki s svojim nakupom želijo podpreti podjetniške ideje z dolgoročnim in družbenim učinkom. Skupaj s podjetjem BOKRI d.o.o. in inovatorko Evo Štraser iščemo možnosti za razvoj ponudbe ekoplastike ter tudi primerno ime za eko lonček - prvi izdelek, ki se je že kot poskus prodaje pri nas zelo dobro odrezal.

Stran 1 od 4

Najnovejše

SPREMLJAJTE NAS NA DRUŽABNIH OMREŽJIH

Osnovni podatki

Podjetje GARTgarden je registrirano kot nameravana firma (start-up podjetje).

Trenutno poslujemo kot Kristina Ravnjak s.p.

Več o podjetju...

Kontaktni podatki

+386 31 369 514

kristina.ravnjak@gmail.com

Kontaktni obrazec

Najnovejše

Družbeni mediji