+386 31 369 514 - Kontaktni obrazec - Naroči ogled

Veseli in ponosni

Petek, 04 November 2016

Veseli in ponosni smo, da je v ekipi strokovnjakov za lep vrt nastal tudi ta GART vrt! Oglejte si fotografije in poiščite svoj navdih!

Iščemo ime za eko lonček

Ponedeljek, 08 Avgust 2016

Lončki iz biopolimerov so inovativen produkt za vse eko vrtnarje, ki s svojim nakupom želijo podpreti podjetniške ideje z dolgoročnim in družbenim učinkom. Skupaj s podjetjem BOKRI d.o.o. in inovatorko Evo Štraser iščemo možnosti za razvoj ponudbe ekoplastike ter tudi primerno ime za eko lonček - prvi izdelek, ki se je že kot poskus prodaje pri nas zelo dobro odrezal.

Prihaja pomlad in z njo najbolj zelen mesec v letu: april, ki je  v Sloveniji od leta 2007 poznan tudi kot mesec krajinske arhitekture. V ta namen vsako leto člani DKAS, Oddelek za krajinsko arhitekturo, diplomanti in študenti organizirajo konference, izobraževanja, razstave in delavnice ter s tem približajo krajinsko arhitekturo in njeno delovanje širši javnosti. 

Na sejmu GREEN v Gornji Radgoni smo izžrebali še zadnje nagrajence. Z odzivom na nagradno igro smo še kar zadovoljni, zbrali smo namreč kar nekaj kontaktov, ki predstavljajo prvo bazo naslovnikov za prihajajoče redne GART novice. Spremljajte nas še naprej, mi pa se bomo potrudili, da vam bomo dajali dobre nasvete in predloge za ureditev vaših najrazličnejših zelenih kotičkov.

Znani prvi nagrajenci

Petek, 01 April 2016

Na sejmu GREEN v Gornji Radgoni (še v soboto, 2.4.2016, prost vstop!), kjer se s posebno nagradno igro predstavlja tudi GARTgarden, smo izžrebali prve nagrajence. Jutri pa gre zares! Vabljeni, da obiščete našo stojnico in oddate tudi idejo za ime EKO LONČKA iz bioplastike.

Nagradna igra GARTgarden

Torek, 29 Marec 2016

Prihaja sejem GREEN v Gornji Radgoni (od četrtka, 31.3., do sobote, 2.4.2016, prost vstop!), kjer se bo na svoj poseben način predstavilo tudi start-up podjetje GARTgarden. Vabljeni k ogledu sejma in sodelovanju v nagradni igri, podelili bomo namreč kar nekaj zanimivih nagrad. V naših novicah lahko preverite katere ter preberete tudi splošne pogoje za sodelovanje. Pa prijetno pomlad še naprej!

stran 1 od 3

Najnovejše

SPREMLJAJTE NAS NA DRUŽABNIH OMREŽJIH

Osnovni podatki

Podjetje GARTgarden je registrirano kot nameravana firma (start-up podjetje).

Trenutno poslujemo kot Kristina Ravnjak s.p.

Več o podjetju...

Kontaktni podatki

+386 31 369 514

kristina.ravnjak@gmail.com

Kontaktni obrazec

Najnovejše

Družbeni mediji