+386 31 369 514 - Kontaktni obrazec - Naroči ogled

0, 29.09.2015 14:24

GART ekipa se krepi

Oceni ta prispevek
(2 glasov)

Z veseljem vam sporočamo, da se pri GARTgarden kmalu obetajo zelo lepe novosti in končno tudi redna aktualna (t.i. GARTualna) vsebina, ki vam bo pomagala doživeti pravo umetnost sobivanja z vrtom. Tako je, preko namigov za kakovostno preživljanje prostega časa in ureditve vrta po vaši meri, vam bomo pomagali uresničiti sanje o vašem vrtu.  

 

V zadnjih tednih in mesecih sem se kot ustanoviteljica start up podjetja GARTgarden res veliko naučila. K sodelovanju sem povabila nove sodelavce, ki bodo pomagali našo skupno GARTzgodbo peljati naprej, medtem ko bom morala jaz nekje za leto dni nekoliko prilagoditi prioritete in na prvo mesto postaviti družino (uganili ste, odpravljam se na porodniški dopust :)). Prav zato se bodo pod prispevke, ki prihajajo, podpisali tudi drugi krajinski arhitekti, vrtnarji, ustvarjalci lepih stvari za (morda) tudi vaš vrt, ki bodo kot začimba popestrili to, kar je bilo predstavljenega in narejenega do sedaj.

 

Se sprašujete, če je za novosti na naših vrtovih prav zdaj jeseni, ko gre narava počasi počivat, sploh pravi čas? V enem od prihodnjih prispevkov vam bomo razkrili zakaj in kako se je dobro na novo pomlad pripravljati že sedaj, le redno nas spremljajte. Preko kontaktnega obrazca se lahko tudi naročite na naše e-novice preko obrazca NAROČI OGLED pa lahko izkoristite brezplačno svetovanje preko e-maila.

 

Želim vam prijetno branje ter zdravih, domačih pridelkov in shrankov polno shrambo!

 

Kristina Ravnjak

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse zahtevane podatke, označene z zvezdico (*). Uporaba kode HTML ni dovoljena.

Najnovejše

SPREMLJAJTE NAS NA DRUŽABNIH OMREŽJIH

Osnovni podatki

Podjetje GARTgarden je registrirano kot nameravana firma (start-up podjetje).

Trenutno poslujemo kot Kristina Ravnjak s.p.

Več o podjetju...

Kontaktni podatki

+386 31 369 514

kristina.ravnjak@gmail.com

Kontaktni obrazec

Najnovejše

Družbeni mediji