+386 31 369 514 - Kontaktni obrazec - Naroči ogled

Koledar dogodkov

ZELIŠČARSKI KROŽEK - neformalno druženje na mežnariji
Sobota, 07 November 2015

Tema tega srečanja je: HREN

Drugo neformalno srečanje za vse, ki jih zanimajo zelišča in zdravje z domačega vrta

Prijave za nove člane obvezne!

 

zelisca1

 

Drugo srečanje za vse, ki vas zanimajo zelišča in zdravje z domačega vrta, bo v soboto 7.11.2015 ob 14.00 pred mežnarijo ob cerkvi sv. Petra na Kronski gori.

Prosimo za točnost, saj bomo le tako lahko resno pričeli z delom in debato. Na vrtu bomo izkopali hren in debatirali o njegovi uporabi. Določili bomo tudi okvirne termine nadaljnjih srečanj in želene teme.

Sodelovanje v zeliščarskem krožku je prostovoljno, namenjeno izmenjavi izkušenj z zelišči in drugimi načini sobivanja z domačim vrtom. Sčasoma bomo skupaj naredili načrt razvoja zeliščnega vrta ob mežnariji, za naslednjo sezono (začetek spomladi 2016) pa načrtujemo tudi ureditev prostora za sušenje zelišč (za vse, ki doma nimate primernega prostora ali opreme). Teme srečanj se prilagajajo trenutnemu letnemu času in opravilom na vrtu. Osnoven vir za naše delo je knjiga ŠČEPEC REŠITVE avtorice Sanje Lončar in druge knjige/zapiski, ki jih lahko predlagate tudi drugi člani. Posebno pozornost bomo sčasoma namenili tudi znanemu Slovenjgradčanu Jakobu Sokliču.

Poskrbeli bomo za pestro in zanimivo vsebino vseh srečanj, zato VABLJENI na mežnarijo! Več informacij dobite ob prijavi. Prijavite se Kristini Ravnjak na spodaj navedenih kontaktih.

 


Kraj dogodka  - Prenovljena učilnica v mežnariji ob cerkvi sv. Petra na Kronski gori (Otiški Vrh 91, avtomobile pustite pri cerkvi)
Kontakt  - Kristina Ravnjak, 031 369 514, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najnovejše

SPREMLJAJTE NAS NA DRUŽABNIH OMREŽJIH

Osnovni podatki

Podjetje GARTgarden je registrirano kot nameravana firma (start-up podjetje).

Trenutno poslujemo kot Kristina Ravnjak s.p.

Več o podjetju...

Kontaktni podatki

+386 31 369 514

kristina.ravnjak@gmail.com

Kontaktni obrazec

Najnovejše

Družbeni mediji